Campionatul Mondial de fotbal a perturbat traficul de pe site-urile pentru adulti

Este rezultatul unei analize prezentate în acest weekend de ziarul britanic Huffington Post, după ce un portal cu filme pentru adulți a făcut publice date care arată că în timpul meciurilor accesările scad dramatic.

Efectul cel mai puternic al interesului sporit pentru Campionatul Mondial a putut fi observat în timpul primului meci al naționalei Germaniei, încheiat cu o victorie cu 4-0 în fața Portugaliei, când traficul pe un site cu filme pentru adulți extrem de cunoscut a scăzut în Germania cu 60%.

Situație asemănătoare și în Portugalia în timpul meciului. Dar, după partidă, numărul accesărilor a crescut cu 10 procente peste medie, ca o metodă de înecare a amarului, presupun jurnaliștii Huffington Post.

Când Germania a jucat cu Nigeria – scor final 2-2 – accesările din Germania s-au prăbușit, iar cele din statul african au crescut cu 40 % după fluierul final.

Dacă unii au intrat pe site-uri pentru adulți pentru a se consola, alții au intrat pentru a sărbători. După meciul Italia-Anglia – încheiat cu 2 la 1, italienii au sporit traficul pe site cu 80%.

După meciul Olanda-Spania, încheiat cu 5 la 1, accesările olandezilor au crescut cu 10 procente peste medie.