Confidenţialitate

Discuții aprinse în Camera Deputaților după ce în fruntea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc a fost numit un frizer. Diana Stoica: Ciolacu numește un om fără pregătire în domeniu | AUDIO

Scandal în Camera Deputaților – după numirea unui specialist în coafură-frizerie la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Opoziția a marcat un an de când ar fi trebuit votate proiectele care scot sălile de păcănele și cazinourile în afara localităților și care impun restricții pentru publicitatea în acest domeniu.

Proiectele sunt blocate, în continuare, în Parlament de majoritatea PSD-PNL, acuză deputata Diana Stoica

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Se face un an de zile de când trebuia să votăm aici împreună legile pe care le-am inițiat care împing la marginea localităților aceste jocuri de noroc, rezolvă publicitatea și care protejează copiii de acest fel. Fiecare zi care trece fără aceste legi – o să vă cer și introducerea pe ordinea de zi, dar lăsați-mă să vă explic de ce. De asta vin să o cer aici, la plen, că știu că la Biroul permanent PSD și PNL au respins introducerea pe ordinea de zi. Ideea este pe scurt: fiecare zi care trece fără aceste legi se traduce în vieți distruse”, a declarat Diana Stoica, deputată USR.

Opoziția consideră că este „o bătaie de joc” faptul că la vârful Oficiului pentru Jocuri de Noroc a fost instalată o persoană nepregătită pentru un asemenea domeniu.

Cristian Pascu, propus de PNL, a administrat saloane de frizerie și coafură, a fost prezentator la Euforia TV și a fost consilier local la Primăria Sectorului 6.

Sunt amintite și promisiunile premierului care anunța măsuri drastice în cazul sălilor de jocuri de noroc

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Este cel mai mare mincinos și cel mai mare protector al industriei jocurilor de noroc. După ce ne-a spus că este amenințat de această industrie vine azi-noapte – noaptea, ca PSD-știi – și numește în fruntea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc un om care nu are nicio legătură și nicio pregătire pentru acest domeniu”, a declarat Diana Stoica, deputată USR.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Directoarea liceului din Timișoara unde zeci de elevi și profesori au ajuns la spital cu suspiciune de intoxicație: Numărul de cazuri a crescut, ceea ce ne-a obligat să suspendăm cursurile astăzi | AUDIO