Călin Popescu Tăriceanu: Abrogam OUG 13 de modificare a Codurilor penale

„Am luat această decizie — să retragem ordonanța, să o abrogăm, că nu are niciun fel de dedicație pentru cineva și ca oamenii să înțeleagă în final că nu acesta a fost scopul nostru de a ne apăra cumva de justiție. (…)

Nu e vorba de a ceda în fața unui adversar, ci de a avea înțelepciunea de a ne gândi la interesul țării, la interesul major al României.

Și tocmai pentru că această ordonanță nu are niciun fel de ascunzișuri, niciun fel de dedicație specială, de ce sa nu arătăm că putem să o retragem pentru că nu avem nici un fel de interes personal”, a anunțat Călin Popescu Tăriceanu, la Romania TV.

Copreședintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a pronunțat, sâmbătă, pe Facebook, pentru abrogarea OUG

comentând că ”eventuala adoptare a deciziei de abrogare a ordonanței ne va permite să avem o discuție serioasă cu segmente largi ale societății și cu întreg spectrul politic despre cum ne construim viitorul ca țară.

România se află într-un blocaj grav din cauza abuzului de putere al anumitor instituții și autorități și va fi nevoie de o abordare lucidă și nepartizană pentru a găsi o rezolvare la această problemă”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS