Călin Goia a dezvăluit în Europa Express cum a ajuns pe nori (AUDIO)

În exclusivitate în emisiunea ‘Europa Express’ de la Europa FM, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, i-a povestit lui George Zafiu cum au decurs filmările pentru cel mai nou videoclip al formaţiei.

‘Când am urcat acolo, pe heliport, am stat o oră doar să admirăm Bucureştiul. Se vede foarte frumos de sus. Te face mândru că locuieşti în Bucureşti’, a descris Călin Goia, în Europa Expres, cadrul în care a fost lansat videoclipul noii piese ‘Lumea e a mea’.

Voltaj a ales un cadru neconvenţional pentru a-şi promova noul single, un heliport, unde a adunat colegi din alte trupe, vedete dar şi foarte mulţi jurnalişti. George Zafiu, realizatorul emisiunii ‘Europa Express’ s-a numărat şi el printre invitaţi şi a ţinut neapărat să afle pentru ascultătorii Europa FM şi ceea ce nu s-a spus sau văzut aseară.

Membrii trupei Voltaj au lansat, miercuri, clipul baladei ‘Lumea e a mea‘ pe una dintre cele mai înalte clădiri din oraş – Crystal Tower. Videoclipul a fost regizat de Dan Petcan iar în el apar actorii Andi Vasluianu şi Diana Roman, care interpretează o poveste emoţionantă de dragoste. Filmările au durat două zile. Cadrele din clip sunt unele spectaculoase, iar Călin Goia a acceptat să-i dezvăluie lui George Zafiu câteva dintre secretele din spatele lor. ‘Nu am urcat pe nori. S-a făcut în post-producţie. Dan Petcan este regizorul. Tot el a fost responsabil şi de montaj’, a spus solistul Voltaj în direct la Europa FM.

Spre finalul interviului, solistul Voltaj a spus că la următorul concert în Garajul Europa FM abia aşteaptă să cânte şi ‘Lumea e a mea’.

Videoclipul piesei ‘Lumea e a mea’ a fost postat online pe canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music şi a adunat în doar câteva ore aproape 27.000 de vizualizări.

Click aici pentru videoclipul piesei ‘Lumea e a mea’