Cabinetul Cîțu, în plenul Parlamentului pentru obținerea votului de încredere | AUDIO

Cabinetul propus de premierul desemnat Florin Cîţu s-a prezentat în plenul Parlamentului unde solicită vot de încredere din partea senatorilor şi a deputaţilor. Toţi cei 18 miniştri au primit avize pozitive în urma audierilor maraton din comisiile de specialitate.

Florin Cîţu şi miniştrii au nevoie de 228 de voturi pentru a fi învestit.

Şedinţa din Parlament este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. Premierul desemnat şi-a început prezentarea programului de guvernare printre huiduielile parlamentarilor AUR şi PSD şi aplauzele celor din coaliţia de centru dreapta.

”Îl invit la tribuna Parlamentului pe domnul Florin Cîțu, candidatul desemnat pentru funcția de prim-ministru. Aveți cuvântul…

Mulțumesc…

Doamnelor și domnilor deputați, suntem în Parlamentul României și vă solicit să vă comportați așa cum așteaptă fiecare român de la noi. Să respectăm 7 ani de acasă și bunul simț iar cei care huiduie să se ducă pe stadion dacă vor să huiduie.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Florin Cîţu şi-a început apoi prezentarea programului de guvernare.

”De astăzi, România va avea prim-ministru și guvern cu puteri depline. Eu, ca viitor prim-ministru, și tot guvernul României, ne vom face datoria față de toți cetățenii României, indiferent dacă ne-au votat sau nu.

Vom face tot ce ne stă în putință pentru realizarea celor două obiective pe care le-am enunțat deja și cu care sunt sigur că toate partidele politice sunt de acord. Să trecem cât mai repede și cât mai bine peste criza din Sănătate, să repunem economia pe picioare”, a declarat Cîțu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS