Confidenţialitate

Buzău: Adolescentă în comă după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost accidentată grav , în această dimineață, pe o trecere de pietoni, din localitatea buzoiană Poșta Câlnău. Nu se știe din ce motive șoferul, un sucevean aflat în tranzit nu a încetinit pentru a acorda prioritate la zebră. Tânra este în comă profundă și este deja în grija medicilor de la ASPitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7:00 , pe DN 2 E 85, în timp ce adolescenta traversa pe trecerea de pietoni.  Fata a fost pur și simplu spulberată de mașina condusă de șoferul sucevean. De la locul accidentului medicii au preluat-o în stare foarte gravă , cu traumatisme, fracturi și hemoragie internă. La scurt timp, pacienta a intrat în comă profundă și în această stare a fost transferată de la Spitalul Județean Buzău la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală. Transferul s-a făcut cu un elicopter SMURD astfel că în prezent adolescenta este în unitatea medicală din Capitală.

Între timp, polițiștii rutieriști continuă ancheta pentru a vedea din ce motiv șoferul care a provocat accidentul nu a încetinit la trecerea de pietoni și nu a reușit să o evite pe tânără.