Confidenţialitate

București: Un bărbat a hărțuit o tânără al cărei număr de telefon l-a luat de pe parbrizul maşinii

Un bărbat de 30 de ani suspectat că a hărţuit mai multe luni o tânără din Capitală al cărei număr de telefon l-a luat de pe parbrizul maşinii pe care acesta a parcat-o pe o stradă din Sectorul 1 a fost reţinut de către poliţişti. El a fost prezentat marți magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Barbatul este recidivist şi este cercetat pentru hărţuire şi distrugere după ce a zgâriat cu o furculiţă maşina femeii care a refuzat să dea curs solicitărilor sale.

Potrivit Poliţiei Capitalei, la începutul lunii august, o tânără de 28 de ani a sesizat lucrătorii Secţiei 1 despre faptul că, în timp ce se deplasa pe jos pe o stradă din Sectorul 1 spre locul de muncă, a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a spus că vrea să fie ”sclavul ei”, iar ulterior, în timp ce se afla la serviciu a fost sunată pe numărul său de telefon mobil, ocazie cu care, acesta i-a făcut propuneri cu tentă sexuală. În plus, bărbatul a amenințat-o că îi distruge autoturismul.

Extinzând cercetările, a rezultat că bărbatul a luat numărul de telefon afişat de tânără pe bordul autoturismului, parcat pe o stradă din Sectorul 1, şi în repetate rânduri i-a trimis mesaje cu conţinut vulgar şi i-ar fi zgâriat cu o furculiţă maşina, iar în data de 9 august a abordat-o pe stradă.