BUCUREȘTI: Tineri care vindeau telefoane mobile contrafăcute, prinși de polițiști

Doi tineri au fost prinși în flagrant de polițiștii din Capitală imediat după ce au vândut un telefon contrafăcut.

Potrivit Poliției Capitalei, agenșii au fost sesizați de un bărbat de 50 de ani cu privire la faptul că ar fi fost victima unei infracţiuni de înşelăciune, prejudiciul creat fiind estimat la 3.500 de lei.

Victima s-ar fi întâlnit cu un bărbat pe care l-a contactat în urma unui anunţ online privind vânzarea unui telefon mobil, iar după efectuarea tranzacţiei a constatat faptul că telefonul era o replică.

Anchetatorii au stabilit că fapta ar fi fost comisă de un bărbat ce a beneficiat de sprijinul unui complice, ambii fiind identificați.

„Astfel, s-a procedat la supravegherea celor în cauză, aceştia fiind prinşi în flagrant delict la data de 8 decembrie, în jurul orei 13.45, imediat după ce au oferit spre vânzare, unei femei, o replică a unui telefon mobil. Cei doi au fost imobilizaţi şi conduşi pentru audieri la sediul secţiei de poliţie”, au transmis polițiștii bucureșteni.

Cercetările sunt continuate de poliţişti și procurori sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înșelăciune și punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Unul dintre bărbați a fost plasat în arest la domiciliu, iar față de al doilea s-a dispus măsura controlui judiciar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS