BUCUREŞTI: Primăria Sectorului 4 va sprijini şoferii maşinilor avariate

Primăria Sectorului 4 anunţă că le va oferi proprietarilor de maşini avariate din cauza copacilor doborâţi de ploaia îngheţată sprijinul pentru repararea acestora prin intermediul Administraţiei Domeniului Public S4, care deţine o asigurare pentru astfel de situaţii.

În baza notei de constatare întocmite, la faţa locului, de un poliţist local, şoferul vor primi, din partea juriştilor primăriei, consilierea necesară pentru a depune dosarul de despăgubire, astfel încât cererile să fie soluţionate în regim de urgenţă, a explicat – pentru Europa FM – Dan Băcan, consilier al edilului Daniel Băluţă.

Măsura este destinată în special proprietarilor care, în lipsa unei asigurări de tip CASCO, nu au cum să acopere costurile de reparaţii ale vehiculelor avariate de arborii căzuţi în urma fenomenelor meteorologice de zilele trecute.

„Din păcate, ploaia îngheţată a produs mai multe pagube materiale, iar din cauza copacilor căzuţi, multe autoturisme au fost avariate. De aceea, am hotărât să venim în sprijinul proprietarilor şi să îi ajutăm să îşi repare maşinile. Cei afectaţi trebuie să vină la sediul primăriei, cu nota de constatare întocmită la faţa locului de colegii de la Poliţia Locală Sector 4, iar juriştii noştri le vor oferi suportul necesar întocmirii dosarelor de despăgubire, astfel încât cererile să fie soluţionate în regim de urgenţă”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, potrivit unui comunicat.

Primăria Sectorului 4 informează totodată că, duminică, peste 150 de angajaţi ai autorităţii locale se află în teren şi lucrează pentru a îndepărta toţi arborii care, sub greutatea gheţii, reprezintă un pericol pentru oameni şi pentru bunurile aflate pe domeniul public.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS