București: Peste 1 000 de protestatari se află în Piața Victoriei. Proteste sunt anunțate și în alte orașe

Ora 19: După momentul tricolorilor, o parte manifestanți a început să plece.

Ora 18: Peste 1.000 de oameni se află în Piața Victoriei pentru a-și arăta nemulțumirea față de actuala guvernare și pentru a-i cere demisia.

Protestul se desfăşoară sub sloganul „La mulţi ani, România în Europa!”, participanţii fluturând steagurile României şi Uniunii Europene.

Ei cer demisia Guvernului, scandând lozinci antiguvernamentale cu ajutorul portavocelor, iar unii dintre manifestanţi au vuvuzele, fluiere şi tobe.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Traficul se desfășoară normal în fața Guvernului.

„De 1 Decembrie, noi credem ca există un singur mod în care putem sărbători și onora România și Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde își dorea să fie și acum 100 de ani: în Europa. Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleași pe care le prețuim și azi: domnia legii, democrația, solidaritatea și libertatea. Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracțional care a ajuns la conducerea ei și vrea să o scoată în decorul Europei. De 1 Decembrie, venim în Piața Victoriei să strigăm două lucruri: La mulți ani, România! și Demisia! Această țară merită mai mult decât un Guvern incompetent și toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de pușcărie”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS