Bucuresti: Pe șoseaua Kiseleff are loc Rural Fest 2015

Evenimentul se desfăşoară pe șoseaua Kiseleff în intervalul 9:00 – 20:30. Aceasta va fi închisă circulației auto pe porțiunea dintre piața Victoriei şi str. Arh. Ion Mincu pentru a face loc satului din mijlocul capitalei.

RuralFest urmărește să refacă legătura dintre locuitorii din mediul urban și sursa lor de hrană și încurajează alegerile sănătoase în privința alimentației, protejarea mediului înconjurător și utilizarea sustenabilă a resurselor naturale.

De-a lungul a zece ore, iubitorii de natură și tradiție care vor veni la RuralFest vor fi îmbiați de circa 200 de expozanți să participe la un târg al micilor producători din întreaga țară, expoziții cu vânzare de produse tradiționale, naturale sau ecologice, de la fructe și legume până la delicatese de panificație, cârnați, bulz, sarmale, uleiuri presate la rece sau produse cosmetice din miere și lavandă, expoziție și demonstrații meșteșugărești, restaurante cu preparate tradiționale din diferite regiuni ale țării, standuri ale ambasadelor statelor membre UE în România, cu produse specifice țărilor lor. Este amenajata si o microferma de animale. De asemenea, copiii pot participa la jocuri și ateliere organizate pentru ei.

RuralFest se va încheia la ora 20:00, cu un concert susținut de Taraf de Haidouks.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS