Confidenţialitate

București: Patru persoane au fost rănite după ce un autobuz a intrat într-un bloc

ACTUALIZARE: Societatea de Transport București (STB) transmite că ”pe Șoseaua Orhideelor s-a produs un accident pe linia autobuzului 163, soldat cu patru persoane accidentate. După primele verificări, STB SA neagă posibilitatea ca evenimentul rutier provocat de autobuzul care a lovit patru autoturisme să fi fost provocat de disfuncții ale sistemului de frânare sau din alte cauze tehnice”

ACTUALIZARE: Ascultătorul Europa FM Dorin Lazăr a fotografiat urmările impactului. El ne-a trimis mai multe imagini cu autobuzul STB și cum arată zona în care acesta a intrat în clădire:

Patru persoane au fost rănite după ce șoferul unui autobuz din linia 163, fără călători, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat într-un imobil de pe Șoseaua Orhideelor din sectorul 6 al Capitalei.

Accidentul s-a petrecut  jurul orei 11.30, în zona Calea Giulești – Orhideelor. Autobuzul  a mai lovit două mașini în mișcare și două autoturisme parcate.

Șoferul autobuzului a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat într-un bloc nou construit situat pe Șoseaua Orhideelor.

Potrivit primelor informații, sistemul de frânare al autobuzului ar fi avut o defecțiune.

Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.