București: Focuri de armă trase de polițiști pentru a prinde un bărbat aflat la volanul unei mașini

Misiune dificilă, in noaptea de luni spre marti, pentru agenții de la rutieră din Capitală. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în încercarea de a opri un şofer pe care l-au urmărit în trafic şi care, în cele din urmă, s-a răsturnat cu maşina.

Agenții au constatat că şoferul – un tânăr de 21 de ani – nu avea permis de conducere.

Aproape de miezul nopții un echipaj al Secţiei 4 de Poliţie a încercat să oprească un şofer, dar acesta a refuzat; mai mult a accelerat, iar poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului, solicitând sprijin şi altor echipaje de Poliţie.

În ciuda semnalelor poliţiştilor, şoferul nu a oprit, astfel că unul dintre poliţişti a tras un foc de armă în anvelope, însă nici atunci şoferul nu a oprit.

Pe Şoseaua Panduri, în zona Academiei Militare, în incercarea de a scăpa şoferul a făcut o manevră în urma căreia a lovit o bordură, iar masina s-a răsturnat.

În maşină se mai aflau trei persoane, dar nimeni nu a fost rănit, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

în autoturism au fost găsite mai multe plicuri cu materie vegetală, care urmează să fie expertizate. Toate persoanele aflate în maşină au fost duse la audieri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS