Confidenţialitate

BUCUREȘTI: Două persoane au murit într-un incendiu izbucnit la un bloc din Sectorul 3

O a doua persoană a decedat în urma incendiului izbucnit la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Sectorul 3, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o femeie care a intrat în stop cardio-respirator şi i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

Conform reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, atât femeia, cât şi bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani care au decedat, au inhalat fum din cauza incendiului care s-a manifestat la etajele 7-8 ale imobilului.

Alte opt persoane adulte au necesitat îngrijiriri medicale din partea echipajelor SMURD ajunse la faţa locului, iar două dintre acestea au fost transportat la spital.

Un copil care a suferit un atac de panică a fost şi el transportat la spital.

Au fost trimise la faţa locului pentru intervenţie opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, două autospeciale de descarcerare şi opt ambulanţe SMURD, precum şi o autospecială pentru transport victime multiple, notează Agerpres.

 

Incendiul puternic care a izbucnit într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, în urma căruia două persoane au decedat, iar alte 10 au fost rănite, a fost stins, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Suprafaţa afectată de flăcări a fost de aproximativ 60 de metri pătraţi în apartamentul respectiv, dar flăcările s-au extins şi la faţada blocului şi unitatea de aer condiţionat a unui apartament de la etajul 8.

Cât despre cauza producerii incendiului, ofiţerul a spus că aceasta urmează a fi stabilită după stingerea tuturor micilor focare din interiorul apartamentului.

 

Sursa foto: ISU București-Ilfov