Confidenţialitate

București: Circulație închisa între pod Eroilor și Carol Davila, din cauza surpării terenului

Traficul rutier pe bulevardul Eroilor între str. Carol Davila si Pod Eroilor și pe bulevardul Eroilor Sanitari, între str. Carol Davila si Piata Operei, a fost intrerupt, sâmbătă, din cauza surpării terenului, existând riscul de prăbușire a carosabilului. Incidentul a fost semnalat, sâmbata, de constructorul care efectueza lucrari de modernizare si extindere pentru Metrorex.

Deoarece exista riscul prabusirii carosabilului si propagarea surparii spre imobilele aflate la intersectia bulevardului Eroilor cu bulevardul Eroii Sanitari, primarul general, Razvan Sava, a convocat un comandament de urgenta si a dispus inchiderea traficului in zona, pana la punerea in siguranta a perimetrului.

Astfel, s-a închis circulaţia pe următoarele străzi: pe bd. Eroilor (pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenţei) si pe
bd.Eroii Sanitari (pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila).

La fata locului se afla reprezentanti ai ISU Bucuresti, ai Inspectoratului de Stat in Constructii, ai Politiei Nationale, Politiei Rutiere, dar si ai Politiei Locale a Municipiului Bucuresti si ai Jandarmeriei. De asemenea, s-au mobilizat echipele de interventie ale companiilor de utilitati, pentru a oferi asistenta tehnica si de interventie.

Primarul Capitalei i-a convocat, duminica, la ora 10.00, pe reprezentantii Metrorex, ai Politiei Rutiere, ai ISU si ai Inspectoratului de Stat in Constructii. La intalnire, la care a fost invitat si prefectul Capitalei, Paul Petrovan, vor fi discutate masurile de interventie pentru punerea in siguranta a perimetrului, precum si eventuale masuri de extindere a restrictiei de circulatie rutiera in zona.