București: Circulația tramvaielor pe Bulevardul Timișoara a fost reluată

Circulația tramvaielor pe Bulevardul Timișoara a fost reluată miercuri la ora 8.28, după 30 de minute de blocaj, din cauza unui incendiu apărut la un tramvai de pe linia 25, informează reprezentații RATB.

„Circulația a fost blocată de la ora 8:00 pe Bulevardul Timișoara, până în stația Vasile Milea înspre sensul spre Răzoare, din cauza unui început de incendiu la unul din tramvaiele liniei 25, ca urmare a supraîncălzirii unor cabluri. Tramvaiul a fost retras la depou, iar circulația s-a reluat în jurul orei 8.28. S-a constituit o comisie care s-a deplasat la vagonul respectiv pentru investigații”, anunta RATB.

La spital au ajuns patru pasageri. Acestia au suferit entorse după ce au încercat să sară din vehicul, potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Doi dintre pasageri au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul Universitar, iar ceilalţi doi la Spitalul Elias.

De asemenea, RATB a anunţat pe pagina de Twitter că circulaţia tramvaielor liniilor 1, 11, 8, 25 şi 35, care a fost blocată în zona AFI Cotroceni, în urma incidentului, a fost reluată. RATB susţine că traficul a fost blocat timp de aproximativ o jumătate de oră.

Incidentul s-a produs miercuri dimineaţă între staţiile Vasile Milea şi Răzoare, în timp ce un tramvai al liniei 25 era în mers.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la faţa locului, în tramvai nu mai existau călători. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar focul a fost stins în scurt timp.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS