Confidenţialitate

București: Cantus Mundi și B-FIT in the Street, două festivaluri de muzică și teatru

În perioada 11 – 14 iulie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, are loc Cantus Mundi București Fest 2019. Andra, Irina Rimes, Smiley, Vunk, Toth Zoli, The Motans vor cânta alături de mii de copii din corurile Cantus Mundi. De asemenea, sunt pregătite si activități pentru cei mici – de la piscină cu bile, water fight și board games până la zone de testare a instrumentelor și genurilor muzicale.

Vineri, 12 iulie, pe scena vor urca Zoli Toth și Ansamblul de percuție Cantus Mundi, The Motans și Corurile Cantus Mundi, Andra și Corurile Cantus Mundi. Sambata, 13 iulie, copiii vor canta alaturi de Irina Rimes și Smiley. Duminica, 14 iulie, pe scena vor urca Cristi Minculescu, Valter & Boro și Felicia Filip, Vunk și Corurile Cantus Mundi.
Prezentatori: Mihai Morar și Daniel Buzdugan

Intrarea la Cantus Mundi Fest și toate activitățile sunt gratuite.

În acest weekend, are loc în Capitală și Festivalul Internațional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street! Vor avea loc peste 60 de reprezentații – defilări pe catalige sau spectacole de acrobație.

Vor fi zeci de reprezentații de teatru în mai multe zone din centrul Bucureștiului: Piața Universității, Piața „George Enescu”, Piața Revoluției, in Piațeta Teatrului Odeon, pe Calea Victoriei, dar si in Centrul Istoric, Piața Roma sau strada Franceză. In Piața Universității, in prima zi vor fi defilări pe catalige și spectacole de acrobație, dar si reprezentații ale stegarilor și ale muzicanților toboșari și cimpoieri.

Piața Revoluției va găzdui un spectacol premiat de acrobație aeriană din Germania. In Centrul Istoric – vor fi spectacole de acrobație, jonglerie pe biciclete și catalige și mici concerte stradale. Intrarea este liberă.