BUCUREȘTI: Autobuzele etajate de pe linia turistică sunt retrase şi se înfiinţează linia 361 pe acelaşi traseu

Societatea de Transport Bucureşti retrage joi,1 noiembrie, autobuzele etajate ale ale liniei turistice cu tarif special Bucharest City Tour şi înfiinţează pe acelaşi traseu linia urbană cu tarif normal 361, potrivit unui comunicat.

Bucharest City Tour a fost inaugurată la 28 iulie 2011, iar de atunci numărul călătorilor a crescut an de an, ajungând la o medie de 55.000 de turişti pe an.

Cele patru autobuze etajate ale acestei linii merg prin principalele zone istorice şi de interes ale Capitalei, la un interval de succedare de circa 30 de minute, pe următorul traseu: Piaţa Presei, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului, cu revenire prin Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului şi Piaţa Presei.

Turiştii pot călători cu autobuzul Bucharest City Tour şi prezentând la urcare voucherul primit de la partenerii STB SA, hoteluri şi agenţii de turism.

Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, oferind flexibilitate în alegerea programului, iar pasagerii având posibilitatea să întrerupă plimbarea, pentru a vizita obiectivele de interes întâlnite pe traseu şi să o continue, ulterior, cu alt autobuz, din oricare staţie aflată pe traseu.

Turiştii beneficiază şi de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum şi prin instalarea unei aplicaţii pe smartphone, în urma scanării unui cod QR afişat în autobuz.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS