BUCUREŞTI: Autobuz STB, căzut în Dâmbovița

ACTUALIZARE: Autobuzul STB a fost scos din Dâmbovița

ACTUALIZARE: Gabriela Firea a informat că autobuzul STB are asigurare și va fi scos din Dâmboviţa cu o macara de mare tonaj. „Bineînţeles şi pagubele sunt de evidenţiat, de evaluat şi sunt importante, dar cea mai importantă este viaţa oamenilor şi mă bucur că nu a fost nici un caz foarte grav. Remarcăm cu toţii că în Bucureşti se circulă aşa cum se circulă. Nu pot să dau vina pe nimeni.

Sunt convinsă că nici şoferul autoturismului personal nu a dorit. Sigur că fiind sâmbătă dimineaţa nu era trafic şi a apăsat pe pedala acceleraţiei puţin mai tare. L-am văzut şi la televizor, era destul de speriat. Îmi pare rău şi prin ceea ce trecem noi, ca autoritate, şi această familie, care a avut acest accident. Mulţumim lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat ceva grav, să fie mulţi călători în autobuz şi atunci vă daţi seama că în urma impactului ar fi fost răniri mai mari”, a precizat Gabriela Firea, prezentă la Mamaia la CExN al PSD..

Un autobuz STB de pe linia 196 a căzut în această dimineață în Dâmbovița.

Autobuzul circula pe sensul Plevnei – Academia Militară când a încercat să evite o mașină care trecuse pe roșu și a intrat în parapetul care delimitează râul Dâmbovița de drum, la Podul Eroilor, rămânând suspendat la mică distanță de apă. Doar botul autobuzului marca Otokar a ajuns în Dâmbovița.

Șoferul STB a ieşit rapid din autobuz, iar o pasageră a reușit să iasă pe geamul din spate.

Circulația din zona Podul Eroilor a fost restricționată, iar scafandrii intervin pentru scoaterea autobuzului din apele râului.

Două echipaje SMURD au fost trimise la locul accidentului, însă, din primele date, cei implicați nu au necesitat intervenția medicilor.

Şoferii implicați în accident nu au consumat alcool, după cum au transmis polițişti aflați la cercetările de la fața locului.

FOTO: ISU București-Ilfov

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS