Confidenţialitate

Bryan Adams este Superstarul Zilei de marţi, 18 septembrie

La Europa FM, cum prinzi Superstarul Zilei cu o piesă la radio, câștigi 100 EURO pe loc!

Superstarul Zilei este anunțat în direct, în Deşteptarea, de Vlad, George și Luca, iar până la ora 19:00 aduce 100 EURO ascultătorilor fideli cum se aude la Europa FM cu o piesă.

Marţi, 18 septembrie, Superstarul Zilei este Bryan Adams.

Primul său album, intitulat chiar ”Bryan Adams” , a fost lansat în 1980. A urmat albumul ”You Want It You Got It”, dar în același timp a început să colaboreze cu alte trupe pentru a compune piese ca ”Don’t Let Him Know”, ”No Way to Treat a Lady”, ”Teacher Teacher” și ”Edge Of A Dream”.

Albumul care a spart topurile a fost ”Cuts Like a Knife”, lansat în 1983, cu single-ul ”Straight from the Heart”, care a fost între primele 10 cântece în Billboard Hot 100 chart.

”Cuts Like a Knife” a ajuns pe locul opt în TOP Billboard 200. Al patrulea album a fost ”Reckless”, lansat în 1984, care a devenit imediat un succes. Cuprindea hituri ca ”Summer of 69”,”Heaven”, ”Run to You” și ”It’s Only Love”. Albumul a urcat pe primele locuri în Billboard 200, iar ”Heaven” a urcat pe primul loc în Billboard Hot 100. Deja toate lansările lui Bryan Adams se dovedeau un real succes.

În 1983, a câștigat Juno Awards pentru Solistul vocal al anului, iar anul următor a câștigat mai multe premii la Juno Awards, secțiunile Albumul anului, Solistul vocal al anului, compozitorul anului, Producătorul anului.

În 1985, Juno Award pentru Albumul anului și Solistul vocal al anului au fost câștigate tot de Bryan Adams. În același an, a împărțit premiul pentru Compozitorul anului cu Jim Vallance. Un an mai târziu, a cucerit MTV Video Music Awards, secțiunea Cea mai bună performanță video pentru clipul ”It’s Only Love”.

De-a lungul carierei, Bryan Adams a vândut peste 75 milioane de albume pe plan mondial.