Bronz pentru România la Campionatul Mondial de Alergare Montană pe distanţe lungi

Echipa României, formată din Denisa Dragomir, Cristiana Ghiţă, Iulia Găinariu şi Ingrid Mutter, a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Alergare Montană pe distanţe lungi, desfăşurat ieri la Premana, Italia.

La Premana, în Italia, la cea de-a 14-a ediţie a Campionatului Mondial de Alergare Montană pe distanţe lungi, echipa feminină a României a ocupat locul 3, obţinând medalia de bronz, în urma echipelor Italiei şi Statelor Unite.

Atletele din Italia, Antonella Confortola și Stephanie Christel Jimenez au terminat pe pozițiile 10 și 11 şi au contribuit la un scor de 22 de puncte, scor care a adus Italiei medalia de aur. A fost urmată de Statele Unite cu un scor de 28 de puncte şi de România cu 39 de puncte.

Echipa feminină a României a fost formată din Cristiana Ghiţă, Denisa Dragomir, Iulia Găinariu şi Ingrid Mutter.

În clasamentul individual feminin, Denisa Dragomir a obţinut medalia de bronz pentru România, urmată fiind de Ingrid Mutter pe locul 8 şi Iulia Găinariu pe locul 28.

Echipa masculină, formată din Bogdan Damian Gyorgy Szabolcz, Viorel Palici şi Andrei Preda a obţinut locul 4, în spatele echipelor Italiei, Statelor Unite şi Cehiei. 

În clasamentul individual masculin, sportivii români Bogdan Damian Gyorgy Szabolcz, Viorel Palici şi Andrei Preda s-au clasat pe locurile 14, 17, 24 şi 36.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS