Britney Spears, sărbătorita zilei în Deşteptarea

Britney Spears a împlinit marţi, 2 decembrie, 33 de ani, o bună ocazie pentru George Zafiu şi Vlad Petreanu pentru a trece în revistă cariera artistei la rubrica ‘Născut de ziua lui’.

Britney Jean Spears a fost sărbătorita acestei dimineţi în Deşteptarea, la Europa FM.

‘S-a lansat la Clubul Mickey Mouse. Atenție! Nu vorbim de un politician ci de o interpretă pop aflată in vârf de carieră la finele anilor 90 si începutul secolului XXI.

Se poate spune despre ea că e colegă de generație cu Christina Aguilera și Justin Timberlake.

Publicul din lumea intreagă a inceput s-o îndrăgească de la prima piesă: ‘…Baby One More Time’ și tot publicul a reușit s-o vadă sumar imbracată cam pe la debutul de carieră, se întâmpla in 1999 pe coperta revistei The Rolling Stone.

In 2001 a cântat alături de Michel Jackson piesa The way you make me feel. Și dacă nu ai auzit niciodată piesele ei poate ai remarcat-o in filmul Crosroads, apărut in 2002

In 2013 fanii eroinei noastre de astăzi au sărbătorit 10 ani de la celebrul sărut cu Madonna, consumat pe scenă. Și binențeles că fanii așteaptă să repete isprava și să spună Ooops, I did it again !

Ce mai face artista poreclită Pinkey in 2014? Iși promoveză cea mai recentă ediție a parfumului Fantasy. Și că veni vorba de aromă de celebritate să mai precizăm ca pe canalul de YouTube – ultimul cântec lansat de cea născută astăzi se numește Perfume și are peste 21 de milioane de vizionări’, i-au schiţat portretul artistei Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Cântăreaţa americană Britney Spears îşi mai acordă zece ani pe scena muzicală şi spune, într-un interviu, din septembrie, pentru tabloidul german Bild, că vrea să se căsătorească, să aibă mai mulţi copii şi să joace în filme.

Cunoscută mai ales pentru o serie de scandaluri şi eşecuri, legate de consum de droguri, alcool, depresie, sarcină şi divorţ, Britney Spears părea să fi ajuns cât de jos se putea în 2007, înaintea unei reveniri nesperate. De această dată însă, sarcina este cu atât mai grea cu cât poziţia sa în topurile muzicale este foarte fragilă, în ciuda unei colaborări memorabile alături de cei doi fii ai săi pe coloana sonoră a filmului de desene animate ‘Ştrumpfii 2’ şi a unei comunitaţi de fani mereu fideli.

Indiferent dacă parcursul său în lumea muzicală se termină mâine sau peste zece ani, Britney Spears pare să aibă mai mult de un as în mânecă, comentează cotidianul francez Le Figaro. ‘Vreau să am mai mulţi copii în viitorul apropiat, să mă căsătoresc şi să joc în filme. Nu am găsit încă bărbatul potrivit pentru asta, dar nimic nu se întâmplă fără un motiv, ceea ce este un lucru bun. Nu am niciun regret’, a declarat Britney Spears.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. Prima dată, cântăreaţa s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore.

Apoi, artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorţat însă în 2007. Din această căsnicie, artista are doi fii – Sean Preston, în vârstă de opt ani, şi Jayden James, în vârstă de şapte ani.

Britney Spears a fost apoi logodită cu Jason Trawick, de care s-a despărţit însă în februarie 2013.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James. Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului ‘Circus’, în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie ‘Glee’, după un turneu mondial de succes în 2009.

În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, ‘Femme Fatale’, din care single-ul ‘Hold It Against Me’ a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.

Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat ‘Britney Jean’, al optulea de până acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 şi conţine piese realizate în colaborare cu Will.i.am, producătorul albumului, rapperul T.I. şi sora mai mică a lui Britney, Jamie Lynn Spears.

În Topul Forbes al celor mai bine plătite femei din industria muzicală în 2014 Britney Spears ocupă poziţia a zecea, cu venituri de 20 de milioane de dolari.