Brian Johnson, solistul AC/DC, se simte trădat de colegii lui

Solistul AC/DC, Brian Johnson, a mărturisit că se simte trădat după ce colegii lui din trupă au dezvăluit faptul că este pe cale să îşi piardă auzul şi au luat decizia de a-l înlocui, scrie Daily Mail.

Trupa a anulat ultimele 10 concerte din cadrul turneului „Rock or Bust” din SUA, deoarece Johnson a fost sfătuit de medici să nu mai cânte, altfel riscă pierderea totală a auzului.

Brian Johnson este de părere că ceilalţi membrii ai trupei i-au găsit deja un înlocuitor, deşi el a vrut să facă parte în continuare din celebra formaţie rock. Cântăreţul i-a spus prietenului lui, comediantul – Jim Breuer, că se simte dat la o parte de colegii lui şi că nu i se pare o decizie corectă.

Breuer a declarat, într-un episod nou din podcast-ul lui –„The Metal in Me”, că solistul este într-o stare gravă de depresie, nu din cauza bolii, ci a problemelor din trupă. El este foarte deranjat de faptul că după ce le-a spus colegilor sfaturile medicului, aceştia au anunţat pe site-ul trupei anularea turneului şi i-au făcut publică problema de sănătate.

Johnson crede că ar mai putea continua să cânte în cadrul concertelor din aer liber, unde ar putea fi o presiune mai mică asupra urechilor lui. De asemenea, el nu crede că este considerat a fi parte din formaţie, deşi face parte din ea de peste 35 de ani, solistul înlocuindu-l pe Bon Scott, după decesul acestuia.

Totuşi, Breuer a menţionat că face aceste afirmaţii, cunoscând povestea doar din perspectiva lui Johnson. Acesta a specificat recent pe Facebook că unele declaraţii ar putea fi exagerate.

Pe site-ul oficial al trupei este precizat că spectacolele vor fi reprogramate spre sfârşitul anului, cu invitaţi speciali, în locul solistului.