Confidenţialitate

Brian Johnson își va lansa autobiografia

Brian Johnson, solistul formației AC/DC, va publica o carte de memorii, intitulată “The Lives of Brian”, scrie Contact Music.

Cartea va fi lansată pe 26 octombrie, de către Penguin Books.

“Am avut unele nopţi lungi şi unele nopţi grozave, zile proaste şi multe zile bune. Am trecut de la cântăreţ în cor la solist rock’n’roll, iar acum am scris o carte despre asta”, a spus Brian Johnson.

Cartea va relata, de asemenea, lupta dusă de artistul în vârstă de 73 de ani cu pierderea auzului ca urmare a unei afecţiuni care l-a împiedicat să susţină concerte.

“Timp de peste un deceniu (Johnson) a încercat să îşi pună amprenta în o succesiune de trupe. A apărut la “Top of the Pops”, a făcut un turneu în Australia, totuşi marea lovitură părea departe. Apoi a fost invitat la Londra la o audiţie pentru una dintre cele mai mari trupe rock din lume. AC/DC era o formaţie în criză după moartea tragică a solistului Bon Scott, însă cu Brian la bord ei au înregistrat apoi capodopera lor, “Back in Black”. A devenit cel mai vândut album rock din toate timpurile. Turneul care a urmat a fost susţinut cu stadioanele pline.

Dar povestea avea să ia o întorsătură. În 2016, Brian a fost nevoit să renunţe la trupă după ce a fost diagnosticat cu surditate, însă şi-a făcut revenirea triumfală în formaţia pe care o iubea odată cu lansarea albumului de succes “Power Up”, în 2020. O viaţă ca un montagne russe, pe parcursul căreia Brian a rămas ferm cu picioarele pe pământ şi nu a pierdut niciodată legătura cu rădăcinile sale”, scrie în comunicat.

Foto: Captura video YouTube Brian Johnson TV