Brazilia – Oras populat doar de femei. Burlacii sunt invitati sa le peteasca

Pentru că le este dificil să-și găsească parteneri, femeile invită pețitori din toate colțurile lumii, care, însă, trebuie să le respecte regulile.

Mai mult de 600 de femei trăiesc în Noiva du Cordeiro.

Ceea ce îl face un loc şi mai atractiv pentru burlaci, însă, este faptul că cele mai multe locuitoare au între 20 şi 35 de ani.

Conform publicației DailyMail, pretendenţii trebuie să se supună regulilor impuse de femeile care îl conduc, dacă vor să ajungă în oraș.

Totuși, unele dintre locuitoare sunt căsătorite. Cu toate acestea, soţii lor şi fiii care au peste 18 ani sunt obligaţi să lucreze în afara oraşului și nu au dreptul să se întoarcă acasă decât în weekend.

Femeile se ocupă singure de agricultură și administrație. Mai mult, fiecare a contribuit la cumpărarea unui ecran TV uriaș, la care să se uite împreună la telenovele.

Problema principală pe care o au rezidentele este că e aproape imposibil să îşi găsească un soţ în apropiere.

Orașul femeilor a fost fondat de către o tânără excomunicată de Biserica Catolică, pe motiv că aceasta și-a părăsit soțul cu care fusese forțată să se mărite. Și următoarele 5 generații ale familiei sale au fost izgonite din orașul natal.

În 1995, locuitoarele din Noiva do Cordeiro au demolat biserica unui pastor evanghelic care le interzicea femeilor să asculte muzică, să consume alcool, să își taie părul sau să folosească orice tip de anticoncepționale.

Așa a apărut un oraș condus exclusiv de femei.