BRAȘOV: Închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a ucis soția și copiii în somn

Florin Mircea Buliga, care şi-a ucis copiii şi soţia în somn a fost condamnat la detenție pe viață, plus plata unor despăgubiri – transmite corespondenta Europa FM, Cristina Nica.

Decizia a fost luată de Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. El este obligat să achite daune morale de aproape 200.000 de euro către familia soţiei sale.

Decizia instanţei nu este însă definitivă.

Crima a fost comisă în timp ce femeia și copiii dormeau, în propria casă.

Femeia avea 42 de ani, iar copiii numai 18, respectiv, 13 ani.

Bărbatul a spus că uciderea lor i-a ajutat de fapt, aceștia fiind acum într-o lume mai bună.

Florin Mircea Buliga, din Brașov, şi-a ucis familia în 27 de martie. El a spus în cadrul anchetei că a mers la Mănăstirea Şinca Veche, unde s-a rugat şi a participat la o prelegere ţinută de o măicuţă, care prezenta mănăstirea unor turişti.

Pe drumul spre Braşov, bărbatul spune că a avut o revelaţie şi a conştientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-şi ia viaţa. Cu ajutorul unui cuţit pe care îl avea asupra sa, el susţine că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soţia sa. A urmat apoi fiica de 18 ani și băiatul de 13 ani.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS