Brașov: Club închis de ISU; în interior se aflau prea mulți oameni

Un local de concerte rock din Brașov a fost sigilat sâmbătă noapte de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, după ce aceștia au constatat că în club se aflau mult mai multe persoane decat permite limita de siguranță. Incidentul s-a produs la un concert al trupei Vița de Vie, iar reprezentanții localului și-au asumat vina pentru masura dispusă.

Clubul Rockstadt de la Brașov a găzduit sâmbătă seara concertul trupei Vița de Vie, care se află în turneu național de promovare a noului album. Succesul trupei a adunat foarte multi spectatori dornici sa participe la eveniment. În timpul spectacolului, în local au intrat reprezentanții Poliției Locale, ai Jandarmeriei și ai ISU Brașov. Acestia au decis ca evenimentul nu poate continua din motive de siguranta.
În local se aflau mult mai multi spectatori decat permit noile regulamente. Drept urmare, spectacolul s-a incheiat, iar clubul a fost sanctionat cu suspendarea temporara a activitatii. Ușa clubului a fost sigilată, iar reprezentanții localului au postat pe Facebook un anună prin care isi recunosc vina pentru incident.

După tragedia de la Colectiv, patronii aceluiași club au decis atunci închiderea pentru modernizare, în dorința de a organiza evenimente la care publicul sa se simta protejat și în siguranța.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS