Brașov: ”Bârfe, zvonuri și minciuni” – miercuri, pe scena Teatrului ”Sică Alexandrescu”

Este a treia zi a Festivalului Național de Dramaturgie Contemporană, organizat de Teatrul ‘Sică Alexandrescu’ din Brașov.

Ziua a treia a Festivalului Național de Dramaturgie Contemporană, aduce pe scena Teatrului ‘Sică Alexandrescu’ din Brașov spectacolul ‘Bârfe, zvonuri și minciuni’, de Neil Simo, în regia lui Ion Caramitru.

Spectacolul a avut premiera pe țară în decembrie 2013 la Teatrul Național București.

În Brașov, reprezentația este programată miercuri, 26 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului ‘Sică Alexandrescu’.

________________________________________________________

‘Bârfe, zvonuri și minciuni’, de Neil Simon / Regia: Ion Caramitru / Teatrul Național București

26 noiembrie, ora 19.00, Sala Mare

Distribuția: Monica Davidescu , Marius Bodochi, Cecilia Barbora , Silviu Biriș, Rodica Ionescu, Armand Calotă, Oana Ioachim, Florentina Tilea, Gavril Pătru, Victoria Dicu, Dorin Andone.

O întâmplare bizară se petrece în casa viceprimarului New York-ului, chiar la aniversarea căsătoriei. Crimă? Tentativă de sinucidere? Sau şi una, şi cealaltă? Misterul trebuie elucidat pe loc de către invitații la petrecere, orice scurgere de informaţie le-ar pune în pericol cariera.

Suntem martorii unei situaţii atât de grave, încât suspansul se amplifică, spaima devine comică, umorul erupe.

Cu o acţiune construită în stilul filmelor poliţiste, dar în ritm de comedie, piesa lui Neil Simon, celebrul scenarist şi dramaturg american, pare desprinsă din realitatea imediată. Dacă vă sună cunoscută știrea că ‘un personaj’ a încercat să se sinucidă, iar glonțul doar i-a atins urechea, este o simplă coincidenţă… Orice asemănare cu personaje din viaţa reală este pur întâmplătoare.