Confidenţialitate

Brăila: Nouă persoane au murit de Covid, în ultimele 24 de ore | AUDIO

Nouă oameni și-au pierdut viața, în ultimele 24 de ore, la Brăila, pe fondul complicațiilor provocate de Covid. În același timp, 9 din 10 teste făcute au ieșit pozitive.

Cele nouă victime din ultimele 24 de ore, de la Brăila, au încetat din viață în spital, la Terapie Intensivă. Cei mai mulți dintre decedați nu erau vaccinați și au venit la spital în stare foarte gravă. Este printre cele mai negre bilanțuri de la începutul pandemiei, la Brăila.

Tot în ultimele 24 de ore, 45 de brăileni au fost testați pozitiv cu Covid. Numărul de îmbolnăviri nu pare mare comparativ cu Galați, spre exemplu, unde, în același interval, au fost confirmate 178 de cazuri.

Raportat însă la numărul de teste făcute, Brăila înregistrează o rată de pozitivare de 90%, fiind procesate doar 50 de teste în ultimele 24 de ore. 140 de brăileni infectați cu SARS Cov-2 sunt internați în spitale, cu forme grave, severe și moderate. De la începutul pandemiei și până acum, peste 13.600 de brăileni s-au îmbolnăvit de Covid. 756 dintre ei au pierdut lupta cu virusul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Emanuela Turcu