Botosani: Femeia tinuta 4 ore in ambulanta si plimbata intre spitale nu a fost tratata nici pana azi / In oras nu exista nici un neurochirurg

Femeia, în vârstă de 73 de ani, a fost trimisă, miercuri, la Botoșani de către medicii Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, fără ca aceștia să țină cont de faptul că unitatea spitalicească din Botoșani nu poate face internări de urgență.

Timp de patru ore femeia a fost ținută în ambulanță, în fața unității medicale. A fost nevoită să stea atât întinsă pe targa din salvare, cât și pe scaun, fiind hrănită cu un corn adus de un membru al echipajului salvării.

Acum se află în Spitalul de Recuperare din Botoșani unde i se fac investigații, însă are nevoie să fie văzută de un neurochirurg. Numai că în oraș nu există niciun medic specializat în acest domeniu.

Managerul Spitalului de Recuperare ‘Sfântul Gheorghe’ din Botoșani, Sorin Ioan Radu a explicat – la Europa FM – că acum se caută un doctor și că, cel mai probabil, pacienta ar putea fi trimisă înapoi la un spital din Iași – AUDIO.