Bosquito lanseză ‘Puiule de om’

Trupa Bosquito are în pregătire un nou album, o colecţie rock în cel mai pur stil.

În aşteptarea concertului Europa FM LIVE ÎN GARAJ din 20 martie, trupa Bosquito le oferă fanilor un nou single, ‘Puiule de om’.

Chitară caldă, sonorităţi curate, versuri sensibile şi armonii şi tonalităţi vocale melodioase, toate acestea se împletesc perfect în ritmuri ce trec de la baladă rock la cântec de leagăn.’Puiule de om’ este o reîntoarcere la valorile esenţiale, după cum afirmă trupa Bosquito. ‘Mesajul este şi pierderea inocenţei şi reîntoarcerea la ea. Copiii sunt artişti ai iubirii, la vârsta lor nu au învăţat încă să le fie frică şi să strice totul. Dar nu aveţi grijă: societatea se va ocupa de inocularea lor cu reguli, cu temeri, cu clişee, cu presiune. Piesa este foarte personală pentru mine, textul are multe valenţe şi sunt convins că le veţi înţelege pe toate odată ce ascultaţi cântecul’, spune Radu Almăşan.

Piesa ‘Puiule de om’ va putea fi ascultată pentru prima dată în versiune LIVE în Garajul Europa FM pe 20 martie, de la ora 19:30, în direct la Europa FM şi live video pe pagina de Facebook Europa FM şi la TV pe 1 Music Channel.