Boris Becker la Europa FM: Ion Ţiriac a învăţat de la mama reţete – VIDEO

Ion Ţiriac a fost timp de 11 ani antrenorul lui Boris Becker, pe care a început să-l antreneze de la 14 ani şi l-a transformat în cel mai mare tenismen german din toate timpurile.

Invitat prin telefon în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, Boris Becker a vorbit deschis despre relaţia lui cu Ion Ţiriac.

“A avut grijă de mine când am avut prima prietenă, prima bere, a fost ca un tată pentru mine. M-a învăţat ADN-ul tenisului. Cum să câştig ca jucător şi ca antrenor. Este vorba despre ultimul punct. Nu trebuie să fie neapărat frumos, trebuie să găseşti o cale, este despre atitudine şi mentalitate, să joci până la sfârşit. Desigur vrei să joci perfect tot timpul, dar până la urmă trebuie să câştigi”, a spus Boris Becker la Europa FM.

Întrebat de Andreea Esca dacă a reuşit să-l înveţe ceva pe Ion Ţiriac în colaborarea lor, Becker a început să râdă: “A învăţat de la mine cultura germană,  despre cum funcţionază familia germană. A învăţat multe reţete de la mama, despre cârnaţii nemţeşti, salam şi şniţele, dar şi despre valorile germane pe care le resectă şi apreciază şi astăzi.”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS