Bonnie Tyler și Smokie – două categorii de bilete sunt deja sold out

Cei mai nostalgici melomani, îndrăgostiți de muzica de succes a anilor ’70 -‘ 90, au îmbrățisat cu bucurie vestea celor două concerte prezentate într-o singură seară în cadrul primei ediții a festivalului ‘OLDIES MUSIC FEST’.

Pe 13 octombrie, Bonnie Tyler și legendara trupă Smokie le vor oferi spectatorilor prezenți la Sala Palatului două concerte emoționante cu melodii alese, ce îi vor face săa tresalte la auzul fiecărui refren, căci vor petrece peste trei ore de hit-uri live.

Organizatorii festivalului au pus in vanzare bilete cu preturi raportate la un singur concert, impartite pe mai multe categorii, acestea pornind de la 150 lei si ajungand pana la 500 lei pentru zona Golden VIP. Desi, a mai ramas aproximativ o luna de zile pana la momentul mult asteptatului eveniment, bucurestenii nerabdatori si-au rezervat locurile in sala chiar si cu trei luni inainte, epuizand astfel biletele la categoria 4, dar si pe cele alocate in zona din apropierea scenei, corespunzatoare categoriei VIP.

Luand in considerare faptul ca trupa Smokie concerteaza anual in Romania in sali arhipline si sunt oavationati zeci de minute, iar Bonnie Tyler a cucerit audienta de fiecare data prin timbrul vocal inconfundabil dar si prin interpretarile live de neegalat, organizatorii estimeaza ca prima editie a festivalului Oldies Music Fest va fi un real succes, sustinuta cu CASA INCHISA.

Totodata acestia informeaza ca, preturile biletelor vor fi majorate incepand cu data de 1 octombrie ca urmare a interesului ridicat, si le recomanda tuturor celor interesati sa isi procure biletele din timp. In continuare, acestea sunt disponibile atat in reteaua Vreau Bilet la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, Sala Palatului, precum si online accesand www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.