Bogdan Stanoevici și Sanda Ladoși – noua conducere a Circului Globus București

Primarul General al capitalei, Gabriela Firea, l-a numit pe Bogdan Stanoevici director general interimar al Circului Globus din București, în timp ce Sanda Ladoşi va ocupa poziția de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic.

Bogdan Stanoevici a fost numit director general interimar al Circului Globus din Bucureşti, iar Sanda Ladoşi va ocupa poziţia de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, anunţă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

„Sunt convinsă că experiența artistică și managerială a domnului Stanoevici, precum și perioada destul de lungă în care a fost în contact permanent cu lumea artistică occidentală, îl recomandă cu prisosință pentru această poziție. De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladoși îi va facilita interacțiunea cu această lume atât de specială care este lumea circului. Le doresc amândurora mult succes și sper să ducă la bun sfârșit proiectul acesta atât de ambițios în care s-au angajat. Îi asigur, de asemenea, de întreg sprijinul meu pe toți angajații circului!”, a declarat Gabriela Firea, primar general al Capitalei.

Noua echipă managerială are ca misiune relansarea spectacolelor de circ, în noua „eră” în care nu mai sunt permise numerele de dresură de animale.

„Sub cupola Circului îmi doresc să răsune râsetele copiilor, pentru că binele copiilor este principala noastră preocupare. Sub cupola Circului îmi doresc să putem crea o altă lume, mai bună şi mai frumoasă, în care mici şi mari îşi doresc să se regăsească pentru câteva clipe de visare, pentru câteva clipe într-o altă lume, pentru câteva clipe în Lumea Magică a Circului… Am avut şansa să joc alături de mulţi artişti ai Circului Globus şi am fost la fiecare spectacol fascinat de înaltul profesionalism şi pasiunea cu care Artiştii Circului îşi făceau meseria. O meserie grea şi rară. Am avut atunci plăcerea să cunosc, din interior, marea familie a artiştilor Circului Globus. Acum, am onoarea, bucuria şi dorinţa de a crea o mare familie artistică, formată din Artiştii Circului, Actori, Dansatori şi Cântăreţi, pentru că în Arena să putem arată tuturor, prin spectacolele pe care le vom face, o altă imagine a României Frumoase”, a declarat Bogdan Stanoevici, director general interimar Circul Globus.

“Este o provocare pe care o aşteptam. După 30 de ani în care scena a fost casa mea, a venit momentul să împărtăşesc toată experienţa acumulată cu un
colectiv nou, cu o echipă de profesionişti. Circul înseamnă pasiune. Pasiune pentru perfecţiune, pasiune pentru a fi mai bun, mai creativ, de la un spectacol la altul. Pasiunea pentru artă, pentru spectacol va fi cea care ne va conduce în regândirea conceptului actual de circ. Vom porni de la zero, dar, alături de artiştii desăvârşiţi de la circul Globus, vom arăta în curând un spectacol nou, care îi va ţine cu sufletul la gură pe spectatori din primul, până în ultimul moment. Sunt o veche admiratoare şi prietenă a Circului Globus şi am certitudinea că, prin dăruire şi respect reciproc, echipa va atinge multe obiective ambiţioase. Este promisiunea pe care o facem publicului”, a declarat şi Sanda Ladoşi, director adjunct Circul Globus.

Bogdan Stanoevici a fost secretar de stat în Ministerul Culturii în perioada ianuarie – decembrie 2015. Înainte de a ocupa această funcţie, Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Victor Ponta. Este de profesie actor. Sanda Ladoşi este o cantautoare cu un bogat palmares, materializat în cinci albume și nenumărate premii de interpretare și creație.

La Circul Globus din Capitală a avut loc, duminică seara, ultimul spectacol la care au participat animale după ce Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis ca dresura să fie interzisă la spectacolele de circ.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare