Confidenţialitate

Bogdan Marişca şi Sebastian Itu sunt campioni naţionali pe asfalt: “Ne-am atins toate obiectivele din acest an” | AUDIO

 Bogdan Marişca şi-a adjudecat titlul de campion naţional în probele pe asfalt.

La Câmpulung Moldovenesc,  echipajul Napoca Rally Academy, Bogdan Marişca şi Sebastian Itu a încheiat Raliul Bucovinei, etapa a 10-a şi ultima a Campionatului Naţional de Raliuri Betano, pe locul al doilea,  după o luptă foarte strânsă cu Sebi Barbu şi au devenit campioni în Campionatul Naţional de Raliuri pe Asfalt.

Echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia Rally2) a câştigat cursa cu timpul de 43 min 58 sec 7/10, potrivit site-ului Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, fiind urmat de Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Ford Fiesta R5), la 12 sec 2/10, şi de Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia Rally2), la 40 sec 9/10.

Pe patru a încheiat fiul lui Dan Gîrtofan, Andrei Gîrtofan (copilot Doru Vrajă), pe Skoda Fabia Rally2, la 01 min 06 sec 2/10.

Bogdan Marişca este cel mai experimentat pilot din România, cu 28 de sezoane consecutive la activ. El a fost urmat în clasamentul probelor pe asfalt de Sebastian Barbu.

Raliul Bucovinei a revenit în calendarul competiţional după o pauză de 34 de ani.

În clasamentul general final al Campionatului Naţional de Raliuri Betano, pe primul loc a încheiat Simone Tempestini (Napoca Rally Academy), urmat de Sebastian Barbu şi Dan Gîrtofan.

Tempestini (27 ani) şi-a trecut în palmares al şaselea său titlu de campion naţional.

Europa FM este partener tradiţional al Napoca Rally Academy.

Raliul Bucovinei a revenit în calendarul intern după o pauză de 34 de ani, astfel că probele au fost o noutate pentru toate cele 68 de echipaje înscrise la ultima etapă a sezonului 2021.

“Raliul Bucovinei, un raliu greu, după 34 de ani în această zonă de țară, oamenii ne-au primit excepțional! Suntem fericiți! Ne-am îndeplinit toate obiectivele pe care ni le-am propus în acest an! Ne-am străduit să facem o cursă strategică și am reușit!“, a declarat Bogdan Marişca la Europa FM, imediat după terminarea cursei. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.