Bogata, comuna care a devenit peste noapte cea mai promovată localitate din țară (AUDIO)

O greșeală a transformat-o în cea mai promovată comună din țara noastră. Vorbim evident despre Bogata din județul Mureș. Știm deja toți povestea: rapperul Snoop Dogg, aflat în turneu în Bogota, Columbia, a postat o fotografie pe Instagram și, din greșeală, a dat check-in în Bogata, România.

 

Reacțiile: dacă unii au făcut glume pe seama lui Snoop Dogg, de genul: ”Îți place în România, patroane?”, alții s-au pus imediat pe treabă și au întocmit un site de promovare a localității. Se numește VisitBogata.com. Aici sunt prezentate succint câteva motive pentru a vizita comuna: peisaje idilice, relaxare pe malul Mureșului, internetul care funcționează brici (nu ca la București, spun autorii site-ului, dar totuși se pot încărca rapid selfie-urile) și gastronomia locală.

 

De altfel, primarul localității, Laszlo Barta, l-a invitat pe Snoop Dogg la o ciorbă în Bogata. Nu ar fi singura bunătate din meniul local. De pe mese nu ar trebui să lipsească slănina produsă la Bogata.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Cât despre cazare, în localitate sunt două pensiuni, unde pot înnopta turiștii. Dar primarul zice că oamenii sunt atât de primitori și dornici de oaspeți, încât sunt gata să le pună la dispoziție turiștilor cea mai bună cameră din casă.

 

Întrebarea este dacă după acest val de promovare turiștii vor fi interesați să ajungă în Bogata? Edilul localității este destul de optimist. Nu spune acum că i-a pus Dumnezeu mâna în cap după ce Snoop Dogg i-a făcut această nesperată promovare, dar e convins că măcar românii care vor fi în trecere prin Bogata se vor opri din curiozitate să vadă cum e localitatea. Vor fi mai bogați cu o experiență de viață cel puțin interesantă.

 

Cât despre Snoop Dogg, primarul din Bogota spune că dacă ar ajunge vreodată la ei, ar avea unde să susțină un spectacol: sala de nunți din localitate e foarte încăpătoare. Întrebat dacă îi place muzica celebrului rapper, edilul a spus că nu prea e genul lui.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

 

Articole Similare