Confidenţialitate

Bodo, în Clubul de Seară: “Nu mă gândesc să fac altceva în afară de muzică” – VIDEO

Invitat luni în Clubul de Seară cu Toader Păun, Bodo, solistul trupei Proconsul, a mărturisit că nu își imaginează să facă altceva în afară de muzică.

“Nu mă gândesc să fac altceva în afară de muzică. Treaba mea e să stau pe scenă și să ofer lumii muzică (…) Totul e să fim împreună și să gândim la fel. Și atunci vor ieși cântece frumoase și versuri frumoase.”, a spus solistul Proconsul.

Tot în Clubul de Seară, Bodo a rememorat și cele mai frumoase clipe petrecute în cei 20 de ani de activitate: “Cele mai frumoase momente din cariera noastră au fost când am fost complici la cereri de căsătorie, în timpul unei melodii Proconsul”.

Ca fiecare invitat din Clubul de Seară, Bodo a fost supus de către Toader Păun și celei mai grele întrebări, unde răspunsurile sunt surprinzătoare de cele mai multe ori: dacă este fericit.

“Da, sunt fericit cu toată inima și ființa mea. Iisus Hristos mă face fericit”, a răspuns artistul, pe un ton ferm.

Trupa Proconsul aniversează cei 20 de ani de existență pe piața muzicală printr-un spectacol aniversar programat pe 14 mai, la Circul Metropolitan București, începând cu ora 19:30.