Confidenţialitate

Bode: Avem un brand al succesului administrațiilor liberale care trebuie convertit în capital politic puternic

Secretarul general al PNL își laudă colegii din regiunea de Nord-Vest, despre care susține ca sunt “o forţă politică”.

Potrivit lui Lucian Bode, în perspectiva anului electoral 2024, ”brandul succesulului administrațiilor liberale trebuie convertit în capital politic puternic pentru PNL”.

”Doar împreună prin seriozitate şi multă muncă vom fi convingători”, a adăugat liderul liberal.

”Liberalii din Regiunea de Nord-Vest sunt o forţă politică! Întâlnirea cu filialele liberale din cele 6 judeţe din Regiunea de Nord-Vest a fost un bun prilej de a analiza potenţialul lor în perspectiva anului 2024”, a scris, joi seară, Lucian Bode pe pagina de Facebook.

”Am dus campanii grele şi am dat în anul 2020 un puternic semnal politic al schimbării, dar şi de mobilizare pentru multe alte filiale din ţară, că se poate. Nord-Vestul liberal este un brand şi are reputaţia celor mai performante administraţii publice locale din România. Priceperea echipelor liberale din aceste judeţe, a primarilor şi consilierilor locali şi judeţeni ne dă încredere că proiectul liberal îşi va urma cu succes drumul”, a adăugat secretarul general al PNL.

În opinia sa, cu PNL în coaliţia de guvernare, ”legătura dintre local şi central trebuie să fie puternică”.

”Încrederea cetăţenilor se câştigă greu, dar avem multe exemple de administraţii liberale care au demonstrat că doar cu proiecte gândite pentru comunitate ajungi la oameni. Am încredere că echipele liberale din această regiune vor performa în continuare. Datoria noastră este să menţinem solidaritatea politică şi umană”, a mai spus fruntașul PNL.