Confidenţialitate

BISTRIȚA NĂSĂUD: Infirmiere prinse că au furat banane destinate pacienților

Două infirmiere din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița riscă să își piardă locul de muncă după ce au furat banane destinate pacienților.
În urma unui control, fructele au fost găsite în dulapul lor personal, transmite corespondentul Europa FM, Claudia Andron.
Incidentul s-a întâmplat zilele trecute, după ce pacienții de pe anumite secții au început să primească fructe la masa de prânz, o dată sau de două ori pe săptămână.

El a fost dezvaluit chiar de directorul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, Gabriel Lazany, care a dorit astfel să dea un avertisment public angajatilor din subordine care ar mai putea avea astfel de obiceiuri,

Una dintre infirmiere a fost prinsă că a furat bananele pacienților, fructele fiind introduse recent în masa de prânz.

Intrebată, femeia a încercat să se disculpe aruncând vina pe o altă colegă, dintr-o altă secție a spitalului, de la care ar fi împrumutat „practica”.

Fructele pe care le-a sustras femeia au fost găsite în dulapul său, fiind returnate pacientului de către asistenta șefă.

Infirmiera prinsă și cea pârâtă lucrează în cadrul secțiilor ORL și Urologie.

Managerul spitalului a cerut deja comisiei de disciplină desfacerea contractului de muncă a uneia dintre infirmiere, același lucru urmând a fi solicitat si pentru cea de-a doua.

Managerul Gabriel Lazany a declarat că nu va tolera astfel de comportamente și că va face controale permanente, urmând ca aceleași sancțiuni să le suporte oricine va avea un astfel de comportament..