Biroul Electoral al Municipiului București: 12 candidați pentru postul de primar general al Capitalei și 588 pentru Consiliul General

Biroul Electoral al Municipiului București a publicat lista definitivă a candidaților care s-au înscris în cursa pentru funcția de primar general al Capitalei.

Pe buletinele de vot vor fi 12 candidați11 din partea partidelor politice și un independent, în timp ce 588 de candidați vor un mandat de consilier general.

Potrivit listei publicată de BEM București, aspiranții pentru fotoliul de primar al Capitalei sunt: Bogdan Diaconu (PRU), Gabriela Firea (Alianța PSD+UNPR), Cătălin Predoiu (PNL), Robert Turcescu (PMP), Daniel Barbu (ALDE), Nicușor Dan (USB), Iulia Gorea-Costin (PNȚCD), Mirel Amariței (ProDemo), Niculae Neamțu (Partidul Republican), Petrică Dima (PSR), Adrian Severin (PDS) și Cătălin Berenghi (independent).

Totodată, BEM București a publicat și lista candidaturilor pentru Consiliul General Municipal București. ALDE are pe listă 69 de candidați, PDS 69 candidați, PMP 69 candidați, PER 37 de candidați, PNȚCD 6 candidați, UDMR 65 de candidați, USB 69 de candidați, PRU 69 de candidați, PNL 66 de candidați și Alianța PSD+UNPR 69 de candidați, în total 588 de candidaturi definitive pentru mandatul de consilier general.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS