Confidenţialitate

Biletul lăsat de iubita lui Jim Carrey înainte de a se sinucide

Fosta iubită a actorului american Jim Carrey, Cathriona White, a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide în casa sa, în septembrie 2015, în urma unei supradoze de medicamente.

În respectivul bilet, obţinut de revista People, aceasta şi-a motivat gestul şi i-a cerut iertare lui Carrey, scrie contactmusic.com.

Potrivit autopsiei, Cathriona White s-a sinucis în urma unei supradoze de medicamente. Aceasta, de profesie make-up artist, în vârstă de 30 de ani, care a avut o relaţie cu certuri şi împăcări cu Carrey a lăsat un bilet de adio în care îi cerea iertare actorului.

În biletul obţinut de revista People scria: “Am petrecut trei zile cu neîncrederea că nu eşti aici cu mine. Pot supravieţui cu inima frântă şi pot să încerc să pun piesele înapoi. Aş putea, doar că nu mai am puterea să o fac de data asta. Îmi pare rău că ai simţit că nu am fost alături de tine. Am încercat să îţi dau ceea ce e mai bun din mine.”

În acelaşi bilet, White a menţionat apoi planurile înmormântării sale, adăugând: “Nu prea cunosc detalii referitoare la înmormântare sau lucruri de genul ăsta. Tu eşti familia mea aşa că orice vei alege va fi în regulă”.

Fosta iubită a lui Jim Carrey ţi-a încheiat mesajul prin cuvintele: “Te rog iartă-mă. Nu pot trăi în această lume”, înainte de a-l semna cu numele de “Dewdrop,” porecla pe care i-a dat-o Carrey .

Cathriona White şi Jim Carrey aveau din anul 2012 o relaţie ce a fost marcată de câteva despărţiri şi împăcări. Actorul, în vârstă de 53 de ani, ar fi părăsit-o pe Cathriona White pe 24 septembrie.

Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor ’90, datorită rolurilor din filmele “Ace Ventura: detectivu’ lu’ peşte” şi “Masca”.

El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei “Tipu’ de la cablu”.

Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum “Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber”, “The Truman Show”, “Eu, cu mine şi Irene”, “Dumnezeu pentru o zi” şi “Yes Man – Un cuvânt poate schimba totul”.