Biletele pentru concertul Indila, aproape de epuizare

Faimoasa artistă INDILA va urca pe scena Sălii Palatului în data de 7 decembrie, pentru a susţine primul său concert în România.

Biletele cele mai scumpe pentru concertul Indila, din zona VIP, precum şi cele de la cat.I şi cat.II au fost epuizate.

Statisticile arată ca tot mai mulţi fani se grăbesc să îşi cumpere biletele pentru show-ul de la Sala Palatului, cea mai căutata categorie fiind cea de 280 de lei, care se apropie de sold-out. În prezent, cei interesaţi îşi pot procura bilete la preţurile de 220 lei şi 280 lei din reţeaua VreauBilet de la punctele de vânzare din: Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Librăria Eminescu ( D’Arte Foto), de la sediul VreauBilet din strada Octavian Goga nr.24, bl.M62, ap.1, reţeaua Eventim precum şi online pe www.vreaubilet.ro .

Pentru prima dată în România, revelaţia muzicală Indila se va auzi în decembrie la Bucureşti.

Despre INDILA, noua revelație a muzicii se spune că are o voce divină, care îți rămâne în minte, se lipește de suflet și cu siguranță ne-a fascinat pe toți.

Single-ul ‘Derniere Danse’ a luat cu asalt toate topurile și s-a auzit la toate radiourile, clipul de pe contul oficial de YouTube având la această oră peste 122 de milioane de vizualizări.

Cea mai recentă piesă Indila, ‘S.O.S’, se bucură de acelaşi succes uluitor.

Indila provine din Franţa, este considerată deja un fenomen muzical și și-a câștigat în România foarte mulți fani, motiv pentru care concertul Indila vine ca unul dintre cele mai aşteptate anunțuri.