Bibliotecă gratuită pe plajă

Întreaga vară, Europa FM le-a pregătit celor care ajung pe Plaja Europa FM aflată între Venus și Saturn mii de cărți gratuite pe care pot alege să le citescă în timp ce se relaxează la soare sau le pot lua acasă. Cei care termină de citit un volum pe Plaja Europa FM îl pot aduce înapoi la bar pentru a fi citit și de altcineva sau pot alege să plece cu el pentru a-și completa biblioteca sau a-l face cadou unui prieten.

După ce în urmă cu un an am amenajat o bibliotecă pe plajă, în care am adus câteva zeci de titluri și mulți dintre cei care le împrumutau ne întrebau dacă le pot păstra, anul acesta ne-am gândit să încurajăm lectura în vacanță prin aducerea unui număr mult mai mare de volume care să poată fi luate la hotel sau acasă de cei care doresc să le citească.

În fiecare zi, biblioteca de pe Plaja Europa FM este completată cu noi titluri din domenii variate, de la cărți tehnice, cărți SF, romane de dragoste, povești relaxante de vacanță, aventuri, poezii, volume cu lecturile obligatorii pentru școală, ghiduri diverse și chiar cărți pentru dezvoltarea personală și parenting. La toate se adaugă enciclopedii și dicționare,  pentru care însă pasionații de cunoaștere aleg să vină pe Plaja Europa FM încă de dimineață pentru a se asigura că le revendică primii.

Tot din dorința de a încuraja lectura, Europa FM s-a implicat în această vară în amenajarea unor colțuri de lectură în recepțiile mai multor hoteluri din zona de sud a litoralului, unde cărțile pot fi împrumatet gratuit.

Până la finalul verii, Plaja Europa FM este locul în care de dimineață până seara vă întâlniți cu echipa noastră și vă provocăm la concursuri, vă puteți întâlni cu artiștii preferați și vă puteți relaxa între oameni de milioane.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS