Beth Hart, în concert la Bucureşti, pe 17 iunie – VIDEO

Cântăreaţa şi compozitoarea blues-rock Beth Hart va susţine un al doilea concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 17 iunie, de la ora 20.00, după un an de la primul show susţinut de artista americană în Capitală.

Potrivit site-ului oficial al artistei, aceasta va urca pe scena de la Bucureşti alături de Jon Nichols (chitară), P.J. Barth (chitară), Bob Marinelli (bas) şi Bill Ransom (tobe).

În urmă cu un an, Beth Hart a concertat la Bucureşti în cadrul turneului „Better Than Home”, care s-a încheiat în luna decembrie. Show-ul susţinut atunci la Sala Palatului s-a încheiat cu promisiunea artistei de a reveni în Capitală.

Beth Hart, născută pe 24 ianuarie 1972, şi-a început cariera muzicală în 1993, când a lansat primul album, „Beth Hart and the Ocean of Souls”. Acestuia i-au urmat şapte materiale discografice solo şi două albume înregistrate alături de chitaristul şi compozitorul Joe Bonamassa („Don’t Explain”, 2011, şi „Seesaw”, 2013). Pentru materialul discografic ”Seesaw” a primit şi o nominalizare la premiile Grammy.

Beth Hart se află în prezent în turneu şi pregăteşte cel de-al optulea album.

Foto: Beth Hart / Facebook
Articole Similare