B’estfest Summer Camp, în perioada 5 – 7 iulie 2013

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului B’estfest Summer Camp se va desfăşura în perioada 5 – 7 iulie 2013, în B’estfest Park din Tunari.

B’estfest va păstra tradiţia, reunind în programul festivalului artişti din toată lumea şi stiluri variate – de la rock, alternative, metal şi reggae până la drum’n’bass, dubstep şi electro.

Pentru ediţia de anul viitor, activităţilor extra din summer camp li se vor acorda şi mai multă atenţie ca în anii precedenţi. Astfel, pe lângă muzică, publicul va avea la dispoziţie o mulţime de alte atracţii pe durata celor trei zile de B’estfest: jocuri, spaţii de relaxare, terase, ateliere de creaţie, prezentări de modă, târguri culinare şi sporturi mai mult sau mai puţin extreme.

Cei care se vor grăbi să îşi cumpere bilet până la sfârşitul anului acesta la B’estfest vor avea posibilitatea de a obţine un abonament pentru toate cele trei zile cu doar 150 de lei, urmând ca biletele de o zi să devină disponibile, după primele confirmări de artişti, la preţul de 70 de lei.

Biletele se vor pune în vânzare online, pe www.MyTicket.ro, începând cu data de 29 octombrie, ulterior fiind disponibile şi în magazinele de specialitate.