Best of Vienna, salut călduros pentru români (VIDEO)

Russel McGregor, dirijorul orchestrei Johann Strauss Ensemble,le transmite românilor personal o invitaţie la concertul ‘Best of Vienna’.

Îndrăgiții muzicieni austrieci de la Johann Strauss Ensemble se întorc în România pentru al zecelea an consecutiv, pe 17 decembrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Anul acesta, Johann Strauss Ensemble prezintă spectacolul ‘Best of Vienna’, un concert extrordinar de Crăciun, parte a unui turneu care va străbate zece orașe în zece zile.

Johann Strauss Ensemble a cucerit publicul din România, an de an, prin sunetul tipic austriac, virtuozitate, plus o picătură de umor, elemente care stau la baza succesului internațional al acestei orchestre de muzicieni de prim rang, aplaudată cu entuziasm de spectatorii de pe toate meridianele.

Concertele susținute în România au inclus întotdeauna numeroase lucrări în premieră, iar în acest an, unul festiv, mai mult ca sigur vom avea partea de numeroase surprize mzicale. Unul dintre invitații speciali la concertul din București va fi îndrăgitul muzician Adrian Naidin.

Russell McGregor este concertmaster al orchestrei Palatului Schonbrunn din Viena. Încă de la prima vizită în ţara noastră s-a declarat îndrăgostit de România, unde a reuşit să îşi facă mulţi prieteni. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care revine în fiecare an. ‘Pentru noi începe să devină o tradiţie Turneul de Crăciun din România’, spune Russell.

Click aici pentru a-l vedea pe Russell McGregor salutând România