Confidenţialitate

Bere Gratis: Să fim sinceri unul cu altul când ne spunem “frate” – VIDEO

Miţă, solistul de la Bere Gratis, a venit în Deşteptarea cu cel mai nou single, „Frate”, lansat săptămâna trecută.

Piesa este extrasă de pe următorul album Bere Gratis, „Tonomatul de vise”, care urmează să fie lansat la concertul aniversar „18 ani, frate”, de pe 27 octombrie, la Sala Palatului din București. Printre invitaţii concertului se numără artiştii Sore, Gheorghe Zamfir şi Shift, alături de care Bere Gratis a lansat piese de-a lungul timpului.

“Astea sunt amintirile care  îţi fac anii aştia ca sa poţi să-i încununezi cu un concert cum e al nostru pe 27 octombrie, la Sala Palatului. […] Este o sală mare, unde vor veni foarte mulţi oameni. Îi aşteptăm pe toţi. Este un concert extraordinar, cu participarea extraordinară a maestrului Gheorghe Zamfir”, a spus Miţă în Deşteptarea.

“Să fim sinceri unul cu altul când ne spunem frate. N-am să uit binele ce tu mi l-ai făcut. Cred că nu trebuie să ajungem să uităm să fim recunoscători. În primul rând, mesajul cel mai important este de a evita formulări cu frăţiuer, cu frăţică. Să fie o chestie hotărâtă: frate!. Când îţi întind mâna, îţi dau mâna cinstit”, a explicat Miţă.