Confidenţialitate

Berceni Summit: Revista BIZ aduce la un loc oamenii Berceniului care au reușit să construiască proiecte și cariere de succes

Pe 10 ianuarie, la Club Oxygen din Sun Plaza, echipa Biz aduce împreună oamenii frumoși ai Berceniului. Participarea se poate face pe bază de donație. Banii strânși vor ajunge la Asociația Dăruiește Viață, care construiește, din sponsorizări și donații, primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, în curtea Spitalului ”MarieCurie”. Orice firmă, orice persoană fizică se poate implica în susținerea acestei cauze.

BERCENI SUMMIT este o experiență, este locul de întâlnire și de inspirație al celor care, indiferent unde au trăit, nu uită de unde au plecat: Cartierul BERCENI. Conferința adună profesioniștii, care au înțeles că doar de ei depinde să evolueze și să schimbe lumea, din toate colțurile lumii.

Edward Aninaru, fotograful lui Celine Dion, vine tocmai din Los Angeles, în ciuda programului foarte încărcat. Pe vremea când locuia în România, Edward Aninaru era supranumit „fotograful vedetelor”. Și-a câștigat notorietatea mai ales prin prisma ședințelor foto cu INNA, iar pictorialele publicate în revistele de lifestyle din țară l-au adus în prim-plan că unul dintre cei mai talentați fotografi români. De șase ani a ales o ”bătălie” mult mai grea, mai exact să concureze cu sutele de fotografi profesioniști din America. Despre drumul spre succes și cum a reușit să lucreze cu cele mai importante vedete, va vorbi la Oxygen Club, Sun Plaza pe 10 Ianuarie.

Tema ediției BERCENI SUMMIT este “BIG ÎN BERCENI”.

Alături de Edward Aninaru, vor urca pe scenă pentru a împărtăși parte din povestea lor Cabral; Marta Ușurelu, Owner Biz; Adrian Vasile, Antrenor secund, CSM București; Tiberiu Soare, Dirijor; Valentin Suciu, Creative Director, Jazz; Claudiu Komartin, Scriitor; Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services, Lowe Group; Bogdan Enoiu, CEO McCann Worldgroup România; Doru Trăscău, Artist; Răzvan Fodor, Actor; raku, Muzician; Andrei Zbîrnea, Copywriter.