Confidenţialitate

Bebeluș, ascuns de părinți sub o pătură pentru a fi scos din țară

Poliţiştii de frontieră timișeni au descoperit un copil în vârstă de numai o lună, ascuns într-un microbuz, acoperit cu o pătură, de către părinții acestuia, care voiau să îl scoată ilegal din România pentru că nu avea documente de călătorie, anunta Politia de Frontiera. Parintii, impreuna cu bebelusul, intentionau sa treaca pe la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad. Prin acel punct, s-au prezentat pentru a ieşi din țară, șapte persoane, patru bărbați și trei femei, călătorind cu un microbuz marca Volkswagen înmatriculat în Bulgaria.

La controlul efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit ascuns deasupra unui bagaj, aflat între două persoane de pe scaunele din spate, un copil acoperit cu o patură.

Bebelusul, în vârstă de numai 1 lună, era însoțit de părinții săi, cetățenii români Camelia și Dorel V., care au declarat că l-au ascuns pe acesta deoarece doreau să ajungă în Italia și nu au avut timpul necesar pentru a-i face documente de călătorie.

Parintii au fost opriți din drum și sunt cercetați acum de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat.