Bayen Munchen invinge FC Basel cu 7-0!

Bayern s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor dupa ce a ‘zdrobit’ fosta adversara a Otelului Galati pe teren propriu

Invinsa in Elvetia cu 1 la 0, formatia germana a marcat de patru ori numai in prima repriza. Mario Gomez a fost aproape de a egala recordul de cinci goluri stabilit saptamina trecuta de Messi, incheind partida cu patru reusite.

Olympique Marseille a pierdut 1 la 2 pe terenul lui Internazionale Milano, insa merge mai departe, gratie golului inscris in deplasare. Fara Cristi Chivu, suspendat, Inter a deschis scorul prin Milito si a anulat infringerea 0 la 1 suferita in prima mansa, insa Brandao a adus calificarea francezilor in minutele de prelungire. Scorul final a fost stabilit de Pazzini dintr-un penalty transformat dupa eliminarea portarului Mandanda.

Miercuri se decid ultimele sfert-finaliste din Champions League: Real Madrid primeste vizita rusilor de la TSKA Moscova dupa remiza 1 la 1 din tur in timp ce Chelsea va incerca sa intoarca la Londra infringerea 1 la 3 suferita contra lui Napoli.